La Finka 4.1 és amplitud, versatilitat i naturalitat. Conté una gran varietat de terrenys per acollir qualsevol tipus d’esdeveniment, deixar volar la imaginació i fer-lo realitat de la forma més autèntica.

TERRENY PER CELEBRAR

A la Finka 4.1 tenim terreny per projectar i ganes de combinar la vostra història amb la nostra experiència en creació d’ambients, organització d’esdeveniments i cultura gastronòmica, que és la nostra essència.

La Finka és camaleònica i ofereix espais per a tot: interior i exterior, industrial i natural,
clàssic i actual, casual i elegant.

Descobreix a les nostres terres l’espai que parli de vosaltres sense pronunciar un mot.

Quina idea et ronda pel cap? Ens posem romàntics o presentem novetat? Ens relaxem
o fem una festa fins que surti el sol? Prenem alguna cosa o muntem un mercadet vintage?
Som molts o només uns quants? Tot el dia, tota la nit o només una estona? Exterior o interior?

Explica’ns la teva idea, vine a la Finka 4.1 i troba el teu espai.

La nostra proposta gastronòmica és la nostra identitat, la marca de la casa, que busca connectar amb vosaltres amb honestedat a través del nostre compromís per la qualitat i per l’entorn.

LA nOSTRA PASSIÓ ÉS LA FORMA DE CELEBRAR ELS vOSTRES PROjECTES

Veritat que a la vida hi ha moments especialment irrepetibles que volem recordar sempre? Nosaltres ho creiem així i per això som Inconformistes, Apassionats i Autèntics. Ens atrevim a recrear el millor record de la teva història!

Som
Inconformistes perquè ens reinventem i ens entreguem en cada esdeveniment que organitzem, sense posar límits ni a la teva imaginació ni a la nostra, per crear històries personalitzades i espectaculars, que parlin de vosaltres i despertin les emocions dels qui us acompanyen.

Som
Apassionats perquè vibrem amb el que fem i despertem les vostres sensacions per manifestar tot allò d’autèntic que porteu a dins vostre. Busquem compartir el moment i que el celebreu sense complicacions. Descontextualitzar-vos per contextualitzar-vos aquí i ara.

Som Autèntics perquè oferim experiències reals i compromeses amb el nostre entorn i amb vosaltres; amb una gastronomia personal, de proximitat i amb proveïdors de confiança. Perquè tot el que fem surt del fons del cor.

DAVID: EVENT MANAGER
El Gerent!!
Event planners Barcelona

NOSTRES EVENT PLANNERS
Miriam, Queralt i Julia Pssst, psssst! Wedding, wedding….!!!!

CRISTINA: HEAD XEF
Cuina que cuinaràs…!
FRANK: THE CLEANER
Gràcies a ell La Finka brilla…!
SEKU: THE GARDENER
Cuida el terreny per a celebrar

¡Día espectacular!

La Finka 4.1 fue el primer lugar que visitamos cuando buscábamos sitio para casarnos, después de visitar otros sitios no lo dudamos, La Finka era nuestro lugar tanto por el sitio como por el trato. Somos una pareja exigente y perfeccionista, y des del primer momento Claudia supo transmitirnos calma y enseñarnos ese lugar que nos enamoró. La Finka dispone de una gran versatilidad de espacios y unas vistas maravillosas que enamoro a todos nuestros invitados.
En la prueba de menú la comida nos encantó. El día de la boda no defraudo a nadie, todo estaba buenísimo y los invitados aún la recuerdan meses después. La decoración y el buen gusto de Mercè nos enamoró, supo captar nuestro gusto y decorar todo el espacio de manera espectacular, ¡una crack!
En definitiva, muy contentos con el trato de Claudia, la decoración de Mercè, la música de julio, la ceremonia de Marc y la comida de Sarova. Todo salió como habíamos planeado y pese a las restricciones fue un día espectacular que no olvidaremos. Repetiremos sin dudarlo.
Muchísimas gracias, Claudia, y a todo el equipo de la Finka 4.1 por hacer realidad en nuestro día.

Patricia C.

Enamorados de La Finka 4.1

Nos decidimos por contratar La Finka 4.1 porque nos quedamos enamorados del sitio y del trato. Hay que tener en cuenta que el precio incluye no solo el alquiler del espacio y el menú, sino también la decoración floral, la organización del evento, etc. Si hace mal tiempo tienen un bonito plan B para todos los momentos de la boda (aunque por suerte no tuvimos que recurrir a ellos). Muy contentos con el trato recibido por parte de Claudia y David, y también de la decoradora (¡una crack!). 

Repetiríamos 100% la elección.

Bitia L.

Espectacular!

Al veure La Finka ens vam enamorar i és que no podríem haver triat millor lloc per celebrar el nostre dia. Volem agrair a tot l’equip el tracte rebut abans, durant i després del nostre dia. La Clàudia va estar en tot moment pendent que tot sortís bé, que tothom estigués còmode i que nosaltres gaudíssim 100%. La Mireia va cuidar fins l’últim detall! Que maco va quedar tot! El David va ser un xòfer de deu. I quin menjar més bo! El Julio va posar les músiques i va animar la festa! Que ràpid va passar tot. Si poguéssim repetiríem demà mateix. Gràcies per tot equip! J&C.

Cris

Nos volveríamos a casar en La Finka

Nos casamos hace una semana en La Finka 4.1, y solo podemos estar agradecidos. El lugar es espectacular, el catering (Sarova), un 10, y Claudia, Mercè y David son un sol y creemos que están haciendo un trabajo excepcional para que La Finka 4.1 se convierta en un referente de sitios de celebración de bodas (y otros eventos). Somos una pareja con muchos requisitos especiales quizás, y se adaptaron perfectamente a todo lo que les hemos pedido. La boda salió de 10, los invitados encantados, y nosotros aún más. Muchas gracias por hacer que fuera el día más maravilloso de nuestra vida. Bárbara y Jordi.

Bárbara

El pasado 7 de agosto del 21 al fin pudimos celebrar nuestra boda en La Finka 4.1. La fecha inicial habría sido en 2020, pero debido a la situación Covid fue imposible. Al fin llegó el día y no pudimos estar más contentos con el maravilloso día que vivimos. Debemos decir que desde el primer momento nos sentimos superacompañados por todo el equipo de la Finka 4.1. En especial queremos remarcar la profesionalidad y cariño de Clàudia, que en todo momento nos acompañó y nos ayudó a hacer de ese día el más especial de nuestra vida. Cualquier problema o cambio que iba surgiendo ella siempre estaba dispuesta a tranquilizarnos y solucionarlo juntos. Fue una época complicada para las bodas con todo el tema Covid y gracias a la Finka 4.1 logramos celebrarlo de la manera que siempre habíamos querido. El entorno, la comida, la decoración a mano de Mercedes, la música con Julio, la ceremonia con Marc… ¡Todo fue espectacular, y por ello queremos daros las gracias! 

Mónica

CONTACTE

Comença a planificar el gran dia amb nosaltres! Emplena el nostre formulari web i fem màgia junts.

Tipus d'esdeveniment

4 + 8 =

Truca’ns 931 311 155

WhatsApp +34 617 72 96 25 

hola@lafinka4punto1.com

Carretera del Masnou a Granollers, Km 4.1
08328 Alella, Barcelona