Experiència Gastronòmica

Conegueu la nostra chef.

ENTREVISTA A LA XEF – CRISTINA ROJAS

Hola Cristina, Com ens adrecem a tu? com a chef, com a creadora gastronòmica o com a alma màter del Càtering Sarova, la “cuina” de la Finka 4.1?
Juntament amb en David Salses, sóc l’alma màter de Sarova Càtering, que a partir d’ara és un atractiu fonamental de la Finka 4.1; però realmente m’identifico com a Cristina Rojas, senzillament, la cuinera de Sarova Càtering, passional i inconformista.

Quins són els tres ingredients bàsics que caracteritzen la teva cuina?
Honestedat, sabor i producte

A la Finka 4.1 hi ha un hort. Quins són els teus productes imprescindibles per a cada temporada?
A l’estiu la gran varietat de tomàquets i enciams. A la tardor començaríem per les carbasses i els moniatos per arribar a l’hivern amb les carxofes, els espinacs i la gran varietat de cols.
Amb l’arribada del bon temps, a la primavera, aprofitem les faves i els extraordinaris pèsols de la zona.També tenim arbres fruiters i amb les fruites fem diferents melmelades.

T’atreveixes amb qualsevol event? Ja sigui un gran banquet de casament o un esmorzar de premsa, un pica-pica entre reunió i reunió, un catering de filmació o un esmorzar nutritiu per a un curs de ioga? Com t’inspires per a cada projecte?
Ens agrada conèixer els nostres clients  i saber les seves característiques gastronòmiques, què els agrada, què volen transmetre i com podem acompanyar-los. A partir d’aquí pensem en el producte i la posta en escena a mida, de manera que el client s´hi senti identificat.

Tens algun tret característic que identifiqui totes les propostes de Càtering Sarova o t’estimes més crear experiències úniques per a cada ocasió?
El nostre tret identificatiu és la transparència. El que veus és el que hi ha i quan ho tastes, té el sabor que has imaginat. Cada client és un món i nosaltres ens adapten a les seves necessitats sens perdre mai ni la nostra essència ni la nostra personalitat.

Com és el teu procés creatiu? Com comences a construir una idea d’aroma, gust i textura?
Llegim i estudiem llibres i tendències gastronòmiques amb l’objectiu de poder-les dur a terme. Volem superar tots els límits que presuposa la posta en escena d’un càtering. No oblidem la cuina clàssica, base de la nostra gastronomia, a la qual li afegim la nostra empremta junt amb les actuals innovacions.

Sarova és “mediterrani”. Treballes amb productes propers de quilòmetre zero, amb proveïdors que coneixes bé. ¿Tens alguna recepta especial que trobi la màxima expressió en algun producte de la comarca?
Faves i pèsols a la menta, una recepta que vaig aprrendre fa 20 anys a l’Empordà i que ara al Maresme no la puc obviar.

Quin darrer record i sabor voldries que s’enduguessin les persones que celebren qualsevol event a La Finka 4.1?
Que s’hagin trobat com a casa!

Gràcies, Cristina!

Fotos by  Laia Ylla

Fotos by Fotoshop

Fotos by Kinotheque

Foto by Díez – Bordons / Organizacion: Detallerie